Contabilitate � Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.
  Eveniment Conta
  

Inchiderea exercitiului financiar 2011

2011 nu a trecut fara sa lase urme in legislatia contabila si fiscala. A inchide un nou exercitiu financiar este, asadar, o noua provocare. Cum de multe ori textul legislativ nu ofera suficiente raspunsuri intrebarilor privind aplicabilitatea sa practica, Conta.ro vine in sprijinul profesionistilor din departamentele contabile cu un eveniment dedicat lor. Evenimentul INCHIDEREA EXERCITIULUI FINANCIAR 2011 se concentreaza exclusiv pe discutarea celor mai bune practici din firme prestigioase de contabilitate, audit si consultanta financiara privind operatiunile specifice inchiderii anului 2011.

Temele fierbinti propuse spre analiza si dezbatere vor trece publicul prin Operatiunile specifice inventarierii patrimoniului, Intocmirea situatiilor financiare anuale si Reglementarile fiscale privind inchiderea exercitiului. Norme specifice inventarierii, Evidentierea in contabilitatea a rezultatelor inventarierii, Structura si continutul situatiilor finaciare, Raportul Administratorilor si auditarea situatiilor financiare anuale, sau Calculul profitului impozabil sunt doar cateva dintre cuvintele cheie ale unei zile intregi dedicate lamuririi aspectelor neclare si identificarii celor mai bune practici pentru aceste operatiuni.

Vasile Dinca, Manager Departament Contabilitate Mazars, Clemente Kiss, Senior Manager Audit KPMG, Ioana Bucur, manager audit KPMG, Eugenia Ion, Tax Consultant Contexpert, sunt cu totii practicieni cu experienta in comapanii de prestigiu. Ei vor expune propriile formule de lucru si vor raspunde intrebarilor publicului, oferind astfel o plasa de siguranta in practica unor operatiuni delicate in activitatea oricarui departament financiar-contabil.

Evenimentul va avea loc in data de 14 decembrie 2011, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Brasov, incepand cu ora 9.30. Structurat in trei sesiuni dedicate temelor mentionate mai sus, acesta se va desfasura pe durata unei zile intregi, pana la ora 17.30.

La organizarea ContaEvenimentului si-au adus aportul Partenerii KPMG, Mazars, Contexpert, Ciel, ABC Training Consulting, precum si Sponsorul principal Edenred. Parteneri media sunt Capital si Evenimentul zilei.

Conta.ro, adreseaza astfel o noua provocare la discutie celor peste 80.000 de membri inregistrati ai comunitatii, dar si altor profesionisti implicati in activitatile financiare si de resurse umane ale firmelor. Detalii si inscrieri pe pagina web a evenimentului http://www.conta.ro/conta_conferinta.php.


Inscrie-te si participa la acest eveniment conta.ro
Nume complet :
Telefon :
Adresa email :
  Conta Newsletter

Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Firme de contabilitate
  Conta Site
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2024. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services